Veprimtaria e Piktoreve nga Linotopi ne Viset e Kishes Orthodhokse te Shqiperise

Konstantinos Giakoumis, P Thomo, G Bushaka

  Research output: Contribution to conference (unpublished)Paper

  Original languageEnglish
  Pages209-234
  Number of pages26
  Publication statusPublished - 1 Jan 2004
  Event2000 Vjet Art dhe Kulture Kishtare ne Shqiperi - Tirana
  Duration: 1 Jan 2004 → …

  Conference

  Conference2000 Vjet Art dhe Kulture Kishtare ne Shqiperi
  CityTirana
  Period1/01/04 → …

  Cite this